Információ

Engedd meg hogy segítsünk!

rendszereztük a különböző típusú és szintű weblapokat, hogy egyszerűbbé tegyük neked a döntést.

Saját fejlesztésű / template alapú

Rengeteg fejlesztő dolgozik világszerte azon,
hogy minőségi templateket hozzon létre.

Ezek olyan weblap vázak, amik arra lettek tervezve, hogy minél gyorsabban az adott cég profiljához lehessen igazítani. Rengeteg elem van bennük, így bármit találsz ki, van rá megoldás benne, azonban a már meglévő eszközöket tudjuk személyre szabni, így sosem lesz teljesen ugyanolyan, mint amit te otthon lerajzoltál és elképzltél magadnak.

Ha van már konkrét terved, akkor sajnos nem tudsz kompromisszum nélkül templatet használni. Ilyen esetben lehet érdemes egyedi fejlesztést kérni, ami egy sokkal drágább, azonban elegánsabb verzió. Ha ez érdekel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

  • Egyszerű30%
  • Össztett60%
  • Extra95%
1Egyszerű oldal
Egyszerűnek számít az az oldal, ami információkat tartalmaz, néhány aloldalon megjelenítve. Nincs benne semmi interaktív felület, általában egy konkrét terméket vagy szolgáltatást mutat be. Nem támogtja a gyakran megújuló tartalmakat (esemény galéria, blog) Példaoldal (?)
2Összetett oldal
Összetett az a tetszőlegesen sok aloldallal rendelkező weblap, ami egy teljes cég, szolgáltatás vagy termékcsoport bemutatását szolgálja. Egyszerűbb interaktív felületek benne lehetnek, mint például egy kapcsolat felvételi form, vagy egy időpont foglaló. Drágább verziói támogatják a megújuló tartalmakat, mint például a blogbejegyzések, vagy eseményekről képes összefoglalók feltöltése.
3Extra oldal
Az extra oldal mident tud, amit egyszerűbb társai, de már komolyabb rendszerek is lehetnek bele integrálva, mint webshop, fizetési integráció, vagy akár egyedi fejlesztésű modulok. Ilyen ez az oldal is, az árkalkulátornál és a weboldal rendelésnél található egyedi modulok miatt számít az extra kategóriába tartozónak.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal.

H a nem vagy benne biztos, hogy ez a szolgáltatás neked való, akkor is próbáld ki bátran!

A próba oldal elkészítése benne van az árban, azonban ha úgy döntesz hogy végül nem kötünk szerződést, akkor ezt nem kell kifizetned. Így nyugodt szívvel írhatjuk majd alá a szerződést mindketten: Mire erre kerül a sor, már tudni fogod mit kapsz a pénzedért!