Erdélyi Áron vagyok, 21 éves és itt a történetem.
Első programkódom 9 évesen írtam, Édesapám tanított basicben köröket rajzolni. Azóta folyamatosan, legtöbbször saját magamat tanítva megtanultam mindenféle programnyelvet.
Pár éve, amikor legjobb barátommal elkezdtük az első vállalkozásunkat, rájöttem, hogy van egy dolog, amit mindennél jobban szeretek; a managelés, a szervezés és a business oldal. Azóta egyre kevesebbet foglalkozom programozással, és inkább azon vagyok, hogy szervezéssel és meetingekkel hatékony és professzionális munkát szolgáltassak az ügyfeleinknek.
Számomra fontos, hogy azok akik velem dolgoznak – akár ügyfelek, akár alkalmazottak – jól érezzék magukat, és élmény legyen a közös munka.

Mindig válaszolunk

Tudjuk milyen idegesítő napokig várni arra, hogy egy űrlap kitöltése után választ kapj. Nálunk, ha nem kapsz választ a következő munkanap végéig, 20% kedvezményt kapsz a megrendelésdre.

Tegeződjünk! Az igazán hatékony együttműködés érdekében mi a tegező formát szeretjük alkalmazni. Ha formálisabb kommunikációt szeretnél, ne pipáld ki ezt a check boxot.